Please enable JS

ITEXEC online konferencia - elkötelezettség mérés

ITEXEC online konferencia - elkötelezettség mérés

2020 dec. 22 /

A december elején lezajlott ITEXEC online konferencia egyik legérdekesebb témája volt az elkötelezettség méréssel kapcsolatos panelbeszélgetés.                                                                                                                                  

A december elején lezajlott ITEXEC online konferencia egyik legérdekesebb témája volt az elkötelezettség méréssel kapcsolatos panelbeszélgetés. Nemcsak a téma, hanem a meghívottak köre is sokszínű volt: a nagyvállalati oldalt Gothárdi Ibolya, a 4iG HR vezetője, a KKV szektort Szemán Enikő, a Liferay Hungary HR menedzsere, az ügynökségi oldalt pedig Kárai Anita üzletfejlesztési igazgatónk és Lovas István iskolaszövetkezeti értékesítési vezető képviselte. A résztvevők mindannyian hangsúlyozták, hogy a jelenlegi bizonytalan környezetben kiemelt jelentősége van a munkavállalói vélemények megismerésének, összegyűjtésének és feldolgozásának, nem szabad háttérbe szorítani a megsokszorozódott napi operatív teendők miatt. Kárai Anita külön kiemelte, hogy mennyivel hatékonyabban és sikeresebben működnek azok a vállalkozások, amelyek rendszeresen monitorozzák munkatársaik elkötelezettségét és akciótervet készítenek ezen eredmények alapján.

Ha még nem készült Önöknél ilyen felmérés, vagy már készült, de nem volt „cégre szabott”, keressen minket bizalommal. Kollégáink sok éves tapasztalattal, gyorsan és hatékonyan tudják ebben támogatni.

Keresse bizalommal Kárai Anita vezetőnket az alábbi elérhetőségen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Kövess bennünket a Facebook-on és a LinkedIn-en.