Please enable JS

Jogi segítségnyújtás a kialakult járványügyi veszélyhelyzetben

Jogi segítségnyújtás a kialakult járványügyi veszélyhelyzetben

2020 ápr. 14 /

A koronavírus okozta helyzetben a cégek hirtelen komoly gondokkal találták szemben magukat. A bevételek egy része vagy egésze egyik pillanatról a másikra eltűnt, tervezni bármit is szinte lehetetlen és a megváltozott körülményekre eddig nem használt módszereket kell alkalmazni. Továbbá a jogi környezet is folyamatosan változik, naponta jelentenek be újabb és újabb módosításokat.                                                    

Ebben a megváltozott helyzetben is próbálunk partnereink segítségére lenni és támogatást nyújtani, hogy együtt, közös erővel vészeljük át a járvány okozta nehéz időszakot. De miben is számíthatnak most ránk? Szakmai partnerünk bevonásával most komplex jogi támogatást nyújtunk, többek között az alábbiakban:

-    Új folyamatok kialakítása, leszabályozása.
-    Az új jogszabályok értelmezése, napi gyakorlatba átültetése.
-    Munkaszerződések és munkaköri leírások módosítása a meglévő helyzethez igazítottan.
-    Szerződések módosítása vagy éppen új szerződések elkészítése.
-    Belső szabályzatok elkészítése, módosítása.

Kinek jó ez? A nagyobb vállalatok esetén a most leterhelt jogi részlegek munkájának egy része költséghatékonyan kiszervezhető, az átmenetileg megnövekedett igényekre nem kell plusz munkaerőt felvenni. A kisebb cégek pedig egy olyan biztos hátteret kapnak, ahová konkrét kérdéseikkel fordulhatnak, problémáikra megoldást találnak, de közben nem kell költséges havidíjas szerződést kötniük.

Amennyiben további információra van szüksége, keressen minket bizalommal Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. kattintva!

Bízunk benne, hogy a járvány hamarosan elmúlik és az élet visszaáll a normál kerékvágásba. Addig is jó egészséget és kitartást kívánunk!

 

 

Kövess bennünket a Facebook-on és a LinkedIn-en.