Please enable JS

Rólunk mondták

Rólunk mondták

2018 júl. 18 /

Tisztelt jelenlegi és leendő Partnerünk! Szeretnénk néhány idézetet megosztani Önökkel, melyet elégedett megbízóink írtak rólunk.                                                                                                 

 

Somogyi Judit HR vezető

15 éve HR területen dolgozom és bátran ki merem jelenteni, hogy a Humanfield az egyetlen olyan fejvadász cég akikre mindig számíthattam amióta együtt dolgozom velük. Pontos és gyors munkavégzés, tiszta kommunikáció, abszolút vevőbarát hozzáállás és kitartó keresés jellemzi őket. Nem volt még olyan pozícióm amiben ne tudtak volna segíteni és ami különösen szimpatikus számomra az a színvonal; mindig a legjobb jelölteket kutatják fel a piacon. Bátran ajánlom mindenkinek őket, nem fognak csalódni! Köszönöm Humanfield!

 

Gyimesi Éva HR vezető

A több mint 5 éve tartó munkakapcsolat során a Humanfield minden megbízást lelkiismeretesen, gyorsan és hatékonyan teljesített. A kommunikáció kifogástalan, nincsenek mellébeszélések és félreértések. Ha a Humanfield kapja meg a keresést, a siker garantált. Ami még nagyon fontos: minden megbízás során akkora figyelmet kapok tőlük, mintha én lennék az egyedüli megbízójuk.

 

Süveges Szilárd Fejlesztési vezető

Hat évvel ezelőtt, mikor feladatommá vált új kollégák keresése, a munkát négy partnerrel kezdtem meg. Már az első néhány alkalom után kiderült, hogy a saját dolgomat könnyítem meg azzal, ha csak a Humanfield csapatától kérek segítséget.

Míg más esetekben igen, náluk sohasem történt, hogy a gyorsaság látszatát keltve, jó formán használhatatlan önéletrajzokkal bombázzanak. Ha kérdeztem a jelöltekkel kapcsolatban mindig azonnal jött a válasz. A kapcsolattartás mindig gördülékeny volt. Bár soha sem kértem még is rengeteg segítséget kaptam a találkozók szervezésében, a jelöltek „forrón” tartásában.

Az évek alatt sok közös sikerben volt részünk és boldog vagyok, hogy azt mondhatom szoros munka- és személyes kapcsolat alakalult ki közöttünk.

Aki szeretné, hogy ne csak egy „ügyfélnek” tekintsék, hanem embernek is, az bízhat benne, hogy jó helyre talált.

 

Fodor Bernadett HR BP

Az elmúlt 1,5 évben zajló együttműködés igazolta toborzási partnerként a Humanfield felé történt nyitásunkat: a folyamatosan bővülő számú megbízásainkra gyors és minőségi jelöltanyaggal reagálnak, eddigi statisztikájuk 13/10 sikeres közvetítés!

 

Kövess bennünket a Facebook-on és a LinkedIn-en.