Please enable JS

Változások a HumanField életében 2018-ban

Változások a HumanField életében 2018-ban

2018 márc. 28 /

Tisztelt jelenlegi és leendő Partnerünk!

A 2018-as év eleje komoly változásokat hozott a HumanField életében, melyekről dióhéjban szeretném tájékoztatni Önt.

2015 óta stabilan őrizzük piacvezető szerepünket a magyar fejvadászcégek között, reális célkitűzésünk, hogy néhány éven belül valamennyi nemzetközi fejvadászcéget is magunk mögé utasítsunk. Az alábbiakban található változások a HumanField életében fenti célunk megvalósulását hivatottak segíteni.

  1. Az év elején a cégünknél tulajdonos- és ügyvezetőváltás történt. Ami praktikus oldalról annyiban hozott változást ügyfeleink részére, hogy az eddiginél is gördülékenyebbé vált nálunk minden procedúra és döntési folyamat, azáltal, hogy a cég operatív és stratégiai vezetése egy személyben egyesült.

  2. Új, nagyobb és impozánsabb irodába költöztünk a belvárosban, amit elsősorban a folyamatos bővülésünk indokolt. Örömmel látjuk Önt is az új irodánkban egy kávéra vagy egy teára.

  3. Megújult a weboldalunk, kérem, hogy tekintsék meg: www.humanfield.hu


A drámai munkaerőpiaci helyzetre való tekintettel az év elejétől kezdve folyamatosan felülvizsgáljuk szerződéses feltételeinket valamennyi partnerünknél. A szerződési feltételek módosításának célja, hogy a jövőben is meg tudjuk őrizni kiemelkedő piaci helyzetünket, illetve szolgáltatásunk kimagasló színvonalát.

Szívesen beszélgetnénk Önnel személyesen a cégünk stratégiai változtatásairól, a mindenkit érdeklő munkaerőpiaci fejleményekről, illetve a kapcsolatunk frissítéséről és az együttműködésünk új alapokra helyezéséről.

Amennyiben van nyitottság az Ön részéről egy kötetlen megbeszélésre, akkor kérem, hogy velem vagy üzletfejlesztési igazgató kollégámmal vegyék fel a kapcsolatot:

Dr. Molontay Patrik
ügyvezető igazgató
( 36) 20 224 0469 ; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Budapest, 2018. március 28.

Üdvözlettel:
Dr. Molontay Patrik
ügyvezető igazgató
HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft.

Kövessen bennünket a Facebook-on és a LinkedIn-en!