Please enable JS

Hírek

2018 - áprilisi hírlevél

A Budapesti Műszaki- és Gazdaságtudományi Egyetem hallgatói lapjában, a Műhelyben, a BME-állásbörze kapcsán interjú jelent meg Dr. Molontay Patrikkal, a HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft. ügyvezető igazgatójával.

Részletek

2018 - márciusi hírlevél

Tisztelt jelenlegi és leendő Partnerünk!

A 2018-as év eleje komoly változásokat hozott a HumanField életében, melyekről dióhéjban szeretném tájékoztatni Önt.

2015 óta stabilan őrizzük piacvezető szerepünket a magyar fejvadászcégek között, reális célkitűzésünk, hogy néhány éven belül valamennyi nemzetközi fejvadászcéget is magunk mögé utasítsunk. Az alábbiakban található változások a HumanField életében fenti célunk megvalósulását hivatottak segíteni.

Részletek

2017. november - HVG HR Plusz

Dr. Molontay Patrik ügyvezető igazgatónkkal készült interjú alapján a felsővezető keresés és kiválasztás kihívásai témájában jelent meg cikk a HVG HR Plusz kiadványában. "Fejvadász és jelölt között elengedhetetlen a bizalom!"

Részletek

2017. november - Budapest Business Journal

Szakértői cikkünkben a munkaerőhiány témakörét boncolgatjuk. A cikket Dr. Molontay Patrik ügyvezető igazgatónk írta és a Budapest Business Journal 2017. november havi a „The Book of Lists” című kiadványban jelent meg.

Részletek

2016. november - Budapest Business Journal

Szakértői cikkünkben a felsővezető-kiválasztás kihívásairól és kilátásairól kaphat képet. A cikk Dr. Molontay Patrik, ügyvezető igazgató nyilatkozata alapján készült és a Budapest Business Journal 2016. november havi kiadványban jelent meg.

Részletek

2016. március - Budapest Business Journal

Szakértői interjúnkban a munkaerőpiac aktuális helyzetéről kaphat képet. A cikk Dr. Molontay Patrik, ügyvezető igazgató nyilatkozata alapján készült és a Budapest Business Journal 2016. március havi kiadványban jelent meg.

Részletek

2015. november - Budapest Business Journal

Szakértői cikkünkben az executive search kihívásairól és a piaci átrendeződéséről kaphat képet. A cikket Dr. Molontay Patrik ügyvezető igazgatónk írta és a Budapest Business Journal 2015. November havi a „The Book of Lists” című kiadványában jelent meg.

Részletek